Ismo Mourujärvi började som målare 1977  i Vänersborg. Med snart 40 års erfarenhet och en mängd nöjda kunder i ryggen så är Ismo med sitt företag en välbetrodd och respekterad aktör inom måleribranschen. Efter 13 år som anställd startade Ismo det egna företaget IM Måleri som idag består av 2 heltidsanställd.

_c7a2700Det är en bransch i ständig utveckling, där det gäller att hänga med och vara påläst. IM Måleri ser alltid till att vara väl insatta i den senaste tekniken och trenderna, för att kunna ge absolut bästa service till kunderna.

IM Måler har funnits i Vänersborg sedan 1990, men har numera huvudkontoret i Årjäng. Vi utför tjänster så som sprutlackering,  målning och tapetsering. Vi kan erbjuda det mesta inom yrket, så som ut- och invändning målning, tapetsering, tvättning etc. Ett av våra stora arbetsområden är nyproduktion av villor. Här samarbetar vi med ett flertal olika aktörer. Om du vill ha professionell hjälp och riktigt hög service så är det IM – Måleri du ska anlita. Vi gör alltid vårt yttersta för att överträffa era förväntningar. Våra kunder finns från norr till söder, och många av dem har hängt med från start och anlitar oss än idag. Detta ser vi som det bästa kvittot på ett väl utfört arbete.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller specifika önskemål.